Image
Image
Arrow
Image

Over ons

Kopieercentrum Rijssen is een echt familiebedrijf wat al ruim 30 jaar bestaat!

Henk begon in 1992 met de service en verkoop van kopieermachines vanuit hun garage. Al gauw werd deze ruimte te klein en betrok hij een ruimte aan de Handelsweg, daarna aan de Kalanderstraat. Vanaf toen bood hij samen met zijn vrouw Jenny ook repro-werkzaamheden aan. Inmiddels is hun zoon Jan eigenaar van het familiebedrijf.

In 2000 verhuisde het bedrijf naar het huidige pand aan de Argonstraat 8. 

In de loop der jaren is het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Sport- en bedrijfskleding, promotieartikelen en gadgets zijn toegevoegd aan het assortiment.
Maar u kunt ook nog altijd bij Kopieercentrum terecht voor het 'oude en vertrouwde' kopietje of het uitprinten van een foto. 
 

Bekijk onze mogelijkheden
White Logo

ONS TEAM

Ons team bestaat uit ervaren werknemers die klantgericht te werk gaan en een scherp oog hebben op het gebied van serviceverlening, repro, textiel & design.

Jan Nieuwenhuis
Jan Nieuwenhuis
Henk Nieuwenhuis
Henk Nieuwenhuis
Jenny Nieuwenhuis
Jenny Nieuwenhuis
Mariska van Heek
Mariska van Heek
Christa Dommerholt
Christa Dommerholt
Rik Jorissen
Rik Jorissen
In memoriam
Komt jouw naam hier te staan?
Komt jouw naam hier te staan?

Repro

Voor uw repro-opdrachten bent u bij ons aan het goede adres!

Denk daarbij aan het ontwerpen en/of printen van folders, flyers, brochures, feestgidsen, programmaboekjes, grootformaat posters en bouwtekeningen.
Ook kunnen wij zelfs mailingen voor u verzorgen door deze te drukken en vervolgens te couverteren, uw eigen mailing verzendklaar in de envelop!

Scrol naar beneden voor de mogelijkheden.

Afwerking

Inbinden
Inbinden kan op elke gewenste manier; bijv. met een ringetje, met een thermisch gelijmde omslag of een binding met een wire-o.
Om uw boekwerk mooi af te werken bieden we verschillende opties als omslag, zoals dekbladen in transparant of zwart. ook de kleur
van de ring is mogelijk in verschillende kleuren. 

Lamineren
Lamineren is een plastic laagje aan twee zijden van een document aanbrengen. Dit kan in verschillende formaten, van een foto tot A0 formaat (zoals bouwtekeningen en grootformaat posters).

Nieten
Het nieten van A5, A4 of A3 boekjes is voor ons dagelijks werk. Een boekwerk op de rugzijde met twee, drie of vier nieten óf een nietje boven in de hoek; wij hebben er de juiste apparatuur voor!

Vouwen
Laat uw brieven en folders door ons vouwen. Bespaar veel tijd en ergernis.. en... voor de kosten hoeft u het niet te laten. De tijd wanneer u het zelf doet kost u meer dan het uitbesteden!

DTP / Drukwerk

Startende ondernemer en opzoek naar een huisstijl?
Of juist een keer tijd voor wat nieuws?

Voor alle printmedia uitingen kunnen wij ook de volledige opmaak verzorgen.  

Service, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Kortom van ontwerp tot eindproduct

Maak een afspraak of kom langs. Onze medewerkers kunnen u adviseren en begeleiden van opdracht tot levering.

Familiedrukwerk

Als u een baby verwacht, gaat trouwen of een jubileum viert, wilt u dat natuurlijk delen met een persoonlijke kaart.

Bij ons kunt u een aantal albums ophalen om rustig thuis door te bladeren en op uw gemak dé kaart uit te zoeken.

Naast de standaard kaartencollecties hebben wij ook een unieke collectie kaarten van eigen ontwerp. Bij deze kaartencollectie is alles mogelijk: kleuren, vormen en lettertypes kunnen aangepast worden aan uw eigen stijl. Dus wilt u nét wat anders dan een standaard kaart, of wilt u een heel eigen ontwerp: wij kunnen de kaarten helemaal maken naar uw idee.

Kom gerust langs om boeken op te halen, persoonlijk advies of om samen te kijken hoe we het kaartje helemaal naar jullie wens kunnen maken.

Naast onze eigen collectie zijn wij ook dealer van o.a. Buromac, Belarto, Family Cards, Régalb, Unicef, Kunst Adelt en Knoelie.

 

 

Bouwtekeningen service

Ook uw bedrijf zal wel eens reprowerkzaamheden uitbesteden.
Dagelijks verwerken wij opdrachten voor bouwbedrijven/aannemers, architectenbureau`s, ect.

Het is gebleken dat uitbesteden meestal goedkoper is dan wanneer u zelf de apparatuur aanschaft met de verbruiksartikelen, onderhoud, afschrijving, personeelskosten etc.
Wij hebben hiervoor de juiste mensen en apparatuur in huis. Én een eigen technische dienst die de machines onderhoudt.

Uw opdrachten (in pdf-formaat) kunt u sturen naar info@kopieercentrum.nl 

Wanneer u niet in het bezit bent van digitale tekeningen kunnen wij deze ook voor u digitaliseren. U kunt de originelen afgeven aan de balie of per post naar ons toesturen.

Per opdracht wordt een afleveringsbon meegeleverd. Op de bon kan naar wens de contactpersoon en/of het werk vermeldt worden. De bon komt altijd overeen met de maandfactuur die u van ons per email ontvangt. Zo heeft u overzicht en is het altijd duidelijk bij welk werk/opdracht de factuur behoord. 

Technische dienst

Omdat wij dealer zijn van Ricoh en Brother verkopen wij praktisch alles op gebied van kantoormachines, kopieermachines, printers, faxen enzovoort.
Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen, toners en cartridges.

Daarnaast verhuren en verkopen wij ook gereviseerde Ricoh kopieermachines.

Het spreekt dan ook vanzelf dat wij een eigen technische dienst hebben. Wij hebben zelf alle benodigde onderdelen en verbruiksmaterialen daarvoor in huis. Wanneer u dus problemen met uw machine heeft, laat het ons horen!